top of page
4_edited_edited.jpg

Äänenkäytön
koulutusta
äänityöläisille

Tervetuloa tutustumaan Äänikaupan koulutustarjontaan. Koulutukset on suunnattu puhe- ja laulutyöläisille tukemaan äänihyvinvointia työelämässä.

Luennot, workshopit ja webinaarit.

Esimerkkejä koulutusten sisällöistä:

Äänihyvinvoinnin ABC​

 • äänen väsyminen & äänihäiriöt​

 • äänenhuolto arjessa

 • äänen vahvistaminen

Asiakaspalvelijan äänenkäyttö​

 • äänenhuolto

 • puheäänenkäyttö

 • äänityöläisen työergonomia

 • luonteva esiintyminen

Vaikuttava esiintyjä -valmennus

 • luonteva lavalla oleminen

 • vuorovaikutus yleisön kanssa

 • mikrofonitekniikka

 • esiintymisjännitys

Koulutusten yhteyteen on mahdollista liittää myös

yksilöohjausaikoja tai pienryhmäohjausta halukkaille.

Asiakkaiden palautteita Lauran

kursseista ja koulutuksista: 

" Äänenhuoltokoulutus Äänenhuollon ABC oli menestys! -- Reilusti yli satapäinen opettajajoukko sai parituntisen illan aikana konkreettisia työvälineitä äänihäiriöiden ennaltaehkäisyyn ja äänen vahvistamiseen sopivasti huumorilla höystettynä. Kotiin viemisinä jokaisella opettajalla oli keinoja ylläpitää oman äänen hyvinvointia sekä taitoja käyttää ääntä viisaammin. Kiitos koultuksesta!"
“Hyviä asioita! Monipuolinen sisältö, paljon ajattelemisen aihetta. Erilaisia näkökulmia jokapäiväisiin juttuihin ja herätti ajattelemaan asioita. Positiivinen ja rento ilmapiiri”
"Koulutuksessa kerrottiin selkeästi äänen hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä ja tehtiin harjoituksia, jotka konkretisoivat asiaa käytännönläheisesti. Lauran asiantuntemus ja innostus kuuluivat ja kannustivat myös osallistujia testailemaan oman äänenkäytön rajoja."
"Olet ihana opettaja. Jaksat aina olla energinen ja positiivinen."

Laura Vallenius

on äänenkäytön asiantuntija ja kouluttaja (MuM 2016 Sibelius-Akatemia, Taideyliopisto), jonka energisessä, lempeässä ja asiantuntevassa ohjauksessa äänenkäyttäjä saa oivalluksia ja työvälineitä oman äänensä hyvinvointiin, vahvistamiseen ja vuorovaikutukseen.

Laura on työskennellyt urallaan mm. näyttelijöiden, tanssinopettajien, laulajien, luokanopettajien, varhaiskasvatuksen henkilöstön sekä harrastajalaulajien parissa. Hän on saanut laaja-alaisesti kiitosta inspiroivista sekä käytännönläheisistä koulutuksistaan äänenkäytön ja pedagogian parissa.

 

Koulutusten lisäksi Laura opettaa äänenkäyttöä ja musiikkipedagogiaa Helsingin yliopistossa sekä tarjoaa äänen asiantuntijapalveluita (www.aanikauppa.fi) äänityöläisille. Lauraa voi kuulla myös laulamassa lauluyhtye Kuvajan (www.kuvajaofficial.com) riveissä. Työn ulkopuolella hän on kahden taaperoikäisen lapsen äiti sekä yhdessä puolisonsa kanssa intohimoinen pihasaunan ja paljun lämmittäjä.

Ota yhteyttä

Laura Vallenius

sähköpostitse: info@aanikauppa.fi

puhelimitse: +358504685987

Ota yhteyttä lomakkeella

Kiitos yhteydenotosta, palaamme teille asiaan 1–3 työpäivän kuluessa.

Laura Vallenius, äänenkäytön kouluttaja, Äänihyvinvoinnin ABC, äänenkäytön koulutukset, äänenhuolto, äänitekniikka,
bottom of page