top of page

ke 16. elok.

|

Webinaari

5 askelta vahvempaan ääneen

Webinaarissa jaan sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon siitä, miten ääneen lisätään voimaa sekä kantavuutta ja mikä on kokemukseni mukaan paras keino kehittää ääntä nykyään. Ilmaisen koulutuksen aikana käyn myös tyypillisimpiä virheitä, jotka äänenkäyttäjä usein tekee yrittäessään voimistaa ääntään.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
5 askelta vahvempaan ääneen
5 askelta vahvempaan ääneen

Paikka & aika

16. elok. 2023 klo 12.00 – 14.00 UTC+3

Webinaari

Tietoa tapahtumasta

Oletko etsinyt tietoa siitä, miten äänestäsi tulisi vahvempi ja kestävämpi ja miten voit vähentää äänesi rasittumista, mutta saada silti lisää voimaa puhe- tai lauluääneesi?

Tulen järjestämään ilmaisen workshopin, jonka nimi on 5 askelta vahvempaan ääneen ja uskon, että tämä koulutus sopii sinulle loistavasti! Tämän ilmaisen koulutuksen aikana jaan sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon siitä, miten ääneen lisätään voimaa sekä kantavuutta ja mikä on kokemukseni mukaan paras keino kehittää ääntä nykyään. Ilmaisen koulutuksen aikana käyn läpi myös tyypillisimpiä virheitä, jotka äänenkäyttäjä usein tekee yrittäessään voimistaa ääntään.

Jos sinulla on intohimoa tehdä töitä äänesi vahvistamiseksi, haluat tehdä sen oikealla tekniikalla, aikatehokkaasti ja kulkea kohti kestävämpää ja kantavampaa äänenkäyttöä, tämä ilmainen koulutus vie sinut seuraavalle tasolle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mikäli et pääse livenä paikalle, ilmoittaudu silti mukaan, sillä kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarista tallenne, joka on katsottavissa aina 28.8. saakka.

Varaa paikkasi

  • 5 askelta vahvempaan ääneen

    0,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page